RYHMÄOHJAUKSET

KEVÄT 2023:

LEIRIT:
Päiväleiri 4.1.-5.1. klo 10-15 Kepparileiri 7-13-vuotialle > ilmoittaumiset Pirkkalan Lastenliiton sivuilta
Päiväleiri 27.3-1.3. klo 10-15 Kepparileiri 7-13-vuotiaille > ilmoittautumiset Pirkkalan Lastenliiton sivuilta

RYHMÄKURSSIT:
Kevään kursseille ilmoittautumiset Malm Areenan nettisivuilla!

TIISTAISIN:
TOIMINNALLINEN KIERTOHARJOITTELU KLO 19.10-20
Tule hikoilemaan päivän huolet pois ja saamaan hyvä fiilis kehoon sekä mieleen! Kurssilla tehdään monipuolisia voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta kehittäviä kiertoharjoitteluita hyödyntäen välineitä sekä oman kehonpainoa keskittyen liikkeiden suoritustekniikkaan. Harjoitus tehdään aina aikaa vastaan, joten pystyt tekemään harjoituksen omien tuntemusten mukaisesti joko kovemmalla teholla tai kevyemmin. Näin kurssi soveltuu kaiken kuntoisille.

TORSTAISIN:
CHEERLEADING 6-12V KLO 17-18
Cheerleading -kurssilla päästään tutustumaan monipuolisen lajin eri osa-alueisiin hauskojen ja innostasvien leikkien ja harjoitteitten kautta. Kurssilla opetellaan lajin alkeistaitoja kuten nostoja, akrobatiaa, tanssia ja hyppyjä. Liikunnan ilon ohella opitaan myös joukkuelajin tärkeitä taitoja: ryhmätyöskentelyä ja kavereiden huomioon ottamista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, aiempaa lajitaustaa ei vaadita. Kurssilla kuitenkin otetaan huomioon lasten liikunnalliset taidot ja edetään tarvittaessa nopeammin vaativampiin lajitaitoihin. 
Ilmoittautumiset lasten kursseille info@malmareena.fi

ENERGIAA JA JAKSAMISTA ARKEEN KLO 18-18.50
Matalan kynnyksen liikuntaa pienryhmässä! Ryhmän tavoitteena on saada lisää energiaa, liikkuvuutta ja toiminnallisuutta arkeen liikunnan ilon ja tsemppaavan ilmapiirin myötä. Kurssilla tehdään monipuolisia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita, jotka auttavat arjessa jaksamisessa. Liikkeet sopivat kaiken kuntoisille. 

Ilmoittautumiset: https://malmareena.fi/nettiajanvaraus/ tai sähköpostilla info@malmareena.fi

Muihin ryhmäohjauksiin/tapahtumiin yhteydenotto pyynnöt:
monatuuli.tuomainen@gmail.com