Mitä syön päivässä? Ajatuksia ruokailusta

Mitä syön päivässä?- video ja ajatuksia ruokailusta. Videolla tosiaan muutaman päivän eri aterioita kuvattuna ja muistutuksena, että vaihtelua tulee päivittäin ja viikoittain eli mä en myöskään syö täysin samoja ruokia joka päivä. Huomiona vielä se, että tää ei oo mikään opetusvideo kuinka syöt ”oikein” koska ei oo yhtä ainutta tapaa syödä – ja sekin riippuu monista eri tekijöistä mikä sopii kellekin. 🙂 Tässä kuitenkin muutamia mun lemppariruokia kuvattuna. Toivottavasti pidät tästä ja muista laittaa peukku ylös ja tilata mun YouTube kanava tästä, jos haluat nähdä lisää videoita! 🙂

Lue myös edellinen postaus tästä: ”Jooga – Seuraa videolta 4 min kehonhuolto!”

Liity tästä mukaan Fit & Strong hyvinvointi- ja treeniyhteisöön!

Oikein ihanaa kesää! 

Mona Tuuli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *