Hyvinvointiyhteisö naisille | Fit & Strong

Ootko valmis motivoitumaan, saamaan vinkkejä ja treenaamaan yhdessä hauskojen ja innostavien treenien parissa?! Startataan syksy energisesti yhdessä uudessa Fit & Strong -yhteisössä!  

MIKÄ FIT & STRONG YHTEISÖ ON?

Ilmainen yhteisö, joka on suunnattu erityisesti naisille, joilla on innostusta ja halua saavuttaa vahvempi ja energisempi versio itsestään sisäisesti ja ulkoisesti! Tarkoitus on kasvattaa Suomen suurin naisten hyvinvointi- ja treeniyhteisö, joka tukee jokaisen naisen henkilökohtaisia tavoitteita treenin ja hyvinvoinnin parissa. Fit & Strong Hyvinvointi -yhteisöstä löytyy kuukausittain vaihtuvia aiheita: motivaatiota ja kannustusta treenaamiseen, treeni- ja hyvinvointivinkkejä, verkostoitumista muiden samanhenkisten kanssa, livetreenejä ja paljon muuta yhdessä tekemistä!

MITÄ SAAT FIT & STRONG-YHTEISÖSTÄ? 

– motivaatiota & kannustusta treenaamiseen 
– treeni- ja hyvinvointivinkkejä 
– verkostoitumista muiden samanhenkisten kanssa 
– livetreenejä (kehonpainotreenejä, HIIT, kotona tehtäviä lihaskuntotreenejä, pakaran aktivointia, kehonhuoltoa…), saat myös vaikuttaa livetreeneihin ryhmässä!

MITEN PÄÄSET MUKAAN YHTEISÖÖN? 
Tästä painamalla pääset liittymään Fit & Strong Hyvinvointi -yhteisöön 

Ihanaa päästä juttelemaan, jakamaan ajatuksia hyvinvointiin liittyen ja treenaamaan teidän kanssa yhdessä! Tää on niiin siisti juttu!!

Noniin, MITÄ VIELÄ ODOTAT? Saavuta omat tavoitteesi hyvinvoinnin parissa yhdessä yhteisön kanssa! Saavuta vahvempi versio itsestäsi sisäisesti ja ulkoisesti! Yhdessä olemme vahvempia! Nähdään yhteisössä

Mona Tuuli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *