Mitä lukea kesällä? 7 x hyvät kirjat

Kesä on tullut (vihdoinkin!), ja nyt onkin hyvin aikaa uppoutua kirjojen pariin enemmän. Mikä sen parempaa kuin auringon ottaminen ja kirjan lukeminen? Rakastan aloittaa aamut kuuntelemalla tai lukemalla kirjaa, ja myös ennen nukkumaanmenoa luen vielä kirjaa, jolloin uni tulee monesti nopeammin. Ei kuitenkaan kannata lukea liian inspiroivaa tai itsensä kehittämisen kirjaa ennen nukkumaan menoa, sillä ajatukset saattavat lähteä liikkeelle ja mieli ei meinaa rauhoittua 😀 Ennen nukkumaanmenoa siis ennemmin jotain hömppä luettavaa tai omaelämäkertaa! 

Viime vuosien aikana on tullut luettua paljon, mutta etenkin itsensä kehittämiseen, bisnekseen, omaelämäkertoihin ja terveyteen, liikuntaan sekä hyvinvointiin liittyviä kirjoja.

Tässä olisi nyt TOP 7 kirjaa:

Suosittelen ehdottomasti lukemaan, mikäli itsensä kehittäminen kiinnostaa. Koen, että olen saanut näistä kirjoista paljon myös omaan elämääni, ja aion lukea näitä vielä uudestaan ja uudestaan, koska nää oli niin hyviä! Myöhemmin voin jakaa kirjavinkkejä lisää, mutta lähdetään näillä nyt ensin liikkeelle:

1. Judgement Detox –Gabrielle Bernstein 
Kuinka päästää irti tuomitsevuudesta ja muiden arvostelusta. Vapauta omat uskomuksesi, jotka pidättävät sinua elämästä parempaa elämää!  

2. Minun tarinani –Michelle Obama 

3. Unelmia isältäni -Barack Obama 
Molemmat erittäin inspiroivia ja vaikuttavia uratarinoita, ja heidän kummankin asennetta sekä suhtautumista elämään ei voi muuta kuin ihailla. Lisäksi kirjoista saa silmiä avaavan kuvan Amerikkalaisesta yhteiskunnasta, varsinkin sen rotuongelmista. 

4. Voittamisen anatomia –Aki Hintsa 

5. Paras –Erik Bertrand Larssen 

6. Unf*k yourself: lopeta märehtiminen, aloita elämä -Gary John Bishop 
Itsensä kehittämiseen liittyviä kirjoja, jotka motivoi, antaa uutta näkökulmaa omaan elämään, pistää asioita laajempaan mittakaavaan, inspiroi ja antaa asennetta tehdä töitä omien tavoitteiden eteen! 

7. Isosti ajattelemisen taika ja unelmien elämä –David J. Schwartz 
Jos mun pitäisi suositella vain yhtä kirjaa itsensä kehittämiseen liittyen, se olisi tää. Tää kannattaisi ihan jokaisen lukea. Jokaisen, joka haluaa olla parempi versio itsestään ja saavuttaa tavoitteensa.  

Mikä on ollut sun lemppari kirja? Vinkkaa alas kommenttiboxiin, niin jaetaan kirjavinkit meille kaikille! Mukavia lukuhetkiä kesään 🙂

♥    

Mona Tuuli 

2 ajatusta aiheesta “Mitä lukea kesällä? 7 x hyvät kirjat”

  1. Tuo Michellen, Aki Hintsan ja Erikin kirjat tullu luettua ja ne kirjat oli tosi hyvä! Barackin kirjaa en oo viel lukenutkaa, sen voisinkin seuraavaks laittaa lukulistalle jonon perään 😀

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *