Tervetuloa!

Tervetuloa uudelle sivustolleni ja kiitos että olet tullut tänne seuraamaan blogiani! Olen Mona Tuomainen, 19-vuotias urheilua ja liikuntaa rakastava tyttö. Lajitaustaa löytyy telinevoimistelusta, koripallosta sekä kilpacheerleadingistä. Kilpacheerleadingin jälkeen aloin käymään kuntosalilla. Lukiossa ollessani aloitin liikunnan ohjaamisen. Valmistuin lukiosta viime keväänä 2019, ja nyt kuluneen vuoden aikana on vahvistunut tunne siitä, minne haluan elämässäni tästä eteenpäin jatkaa – ja se liittyy vahvasti liikuntaan ja hyvinvointiin.

Elämä on tuonut mukanaan myös terveyteen liittyviä haasteita: selän skolioosi, nivelrokko ja umpilisäketulehduksen leikkaus. Kuntoutukset ja vastoinkäymiset ovat opettaneet paljon kehon toiminnasta sekä vahvistaneet liikunnan sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkitystä elämässäni. Tämän takia korostan etenkin liikunnassa monipuolisuutta, jotta keho pystyy moneen eri asiaan sekä ennaltaehkäisemään että vähentämään olemassa olevien vammojen fyysisiä haittoja. En koe haasteita esteinä saavuttamasta tavoitteitani, vaan antavan lisävoimaa tehdä töitä kahta kovemmin unelmien eteen. Tulen jakamaan täällä lisää ajatuksiani, kokemuksiani sekä näkökulmiani liittyen terveydellisiin haasteisiini, treenaamiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Haluan myös auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi haasteista huolimatta, sillä uskon että pystyt saavuttamaan ne!

Rakastan liikkua itse sekä inspiroida myös muita löytämään liikunnan ilon. Liikunta toimii voimavarana arjessani. Sen mukana tuomat onnistumisen tunteet, ilo ja energia sekä tasapaino kehon ja mielen välillä ovat syitä miksi haluan jakaa hyvinvointia ympärilleni ja auttaa sinua saavuttamaan vahvemman kehon ja mielen. Yhdessä olemme vahvempia! 

Tervetuloa mukaani kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja saavuttamaan vahvempi versio itsestäsi, niin sisäisesti kuin ulkoisesti täällä blogissa, instagramissa ja youtubessa – toivottavasti pääset kanssani tavoitteisiisi.
Iloa ja energiaa päivääsi!

Mona Tuuli

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *