RYHMÄVALMENNUKSET

Kevään 2022 ryhmäkursseille ilmoittautumiset on nyt auki Malm Areenan nettisivuilla!

Kurssini on torstaisin:
BOOTY BAND CIRCUIT KLO 16-17 – 15krt 13.1 – 5.5 (ei 3.3, ei 14.4)
Tämä kurssi on suunnattu sinulle joka haluat vahvistaa pakaralihaksia ja saada muotoa kehoon. Kurssilla tehdään monipuolisia lihaskuntoliikkeitä kehonpainolla sekä vastuskuminauhoilla. Kurssi sopii kaiken kuntoisille ja on suunnattu erityisesti nuorille.
 
CHEERLEADING 7-13v KLO 17-18 – 15krt 13.1 – 5.5 (ei 3.3, ei 14.4)
Cheerleading -kurssilla päästään tutustumaan monipuolisen lajin eri osa-alueisiin hauskojen ja innostavien leikkien ja harjoitteitten kautta. Kurssilla opetellaan lajin alkeistaitoja kuten nostoja, akrobatiaa, tanssia ja hyppyjä. Liikunnan ilon ohella opitaan myös joukkuelajin tärkeitä taitoja: ryhmätyöskentelyä ja kavereiden huomioon ottamista. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, aiempaa lajitaustaa ei vaadita. Kurssilla kuitenkin otetaan huomioon lasten liikunnalliset taidot ja edetään tarvittaessa nopeammin vaativampiin lajitaitoihin. 

ENERGIAA JA JAKSAMISTA ARKEEN KLO 18-18.50 9 krt + 9 krt 13.1 – 17.3 (ei 3.3) & 24.3 – 19.5
 Matalan kynnyksen liikuntaa pienryhmässä! Ryhmän tavoitteena on saada lisää energiaa, liikkuvuutta ja toiminnallisuutta arkeen liikunnan ilon ja tsemppaavan ilmapiirin myötä. Kurssilla tehdään monipuolisia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteita, jotka auttavat arjessa jaksamisessa. Liikkeet sopivat kaiken kuntoisille. 

Kurssikuvaukset: https://malmareena.fi/kurssikuvaukset/

Ilmoittautuminen: https://malmareena.fi/nettiajanvaraus/ tai sähköpostilla info@malmareena.fi